Hello everyone! Okulumuzun İngilizce öğretmeni Şule Çoban Altay’ın kurucusu olduğu “ Bridging Borders through Cultural Diversity, Technology and Language” isimli proje başlamıştır. Projenin Türk ortakları deprem bölgelerindeki öğretmenler ile değerli öğrencilerinden oluşmaktadır. Ayrıca projemize Romanya’dan ve Gürcistan’dan toplam 3 öğretmenimiz ve sevgili öğrencileri de katılmışlardır. Böylelikle projemiz aslında uluslararası bir proje olmaktadır. Projemizde öğrencilerin İngilizce dil becerilerini ve teknolojiyi kullanarak kendi ülkelerine ait her ay belirli temaları konu alan bir geleneksel hikaye anlatmaları ve belirli deyim/atasözü kullanmaları amaçlanmıştır. Elbette bu süreçte öğrencilerin eğlenerek öğrenmeleri ve farklı kültürleri deneyimleyebilmeleri projemizin en temel amacıdır.  Bizi ve proje sürecimizi Instagram hesabımızdan (@bridgingborderssharingcultures) takip edebilirsiniz.

17.03.2024 89

17-03-202417-03-2024